Едни от най обичаните български знаменитости, скъсаха брачните окови с

...
 Едни от най обичаните български знаменитости, скъсаха брачните окови с
Коментари Харесай

Разводи, разводи: Млади гаджета подхлъзнаха Веско Маринов, в попфолка се млатят, актьорите се ревнуват и още…

 Едни от най обичаните български звезди, скъсаха брачните окови с чутовни кавги, написа „ Телеграф “.

Най-пресни в дългия лист се оказаха артиста Орхан Мурад и жена му Шенай. Двамата се разведоха през март, а преди броени дни драмата се реалокира уеб-пространството, където наследниците им - младата певица Сузанита скочи на сегашната партньорка на татко си. Изпълнителят на „ Хиляди слънца “ даде явен знак, че в леглото му спи друга дама. Тя се споделя Камелия Добрева и е родом от Казанлък.  Освен че го съпровожда на участия, младата дама издаде, че са си подарили отмора край родното Черноморие.

Подобно на Мурат, преди години дълга връзка загуби и сътрудника му Веселин Маринов. Неговият брак с  бившата му обичана  Мария, чукна  20 години и вместо двамата да го полет шампанско, си размениха правосъдни документи. Клюките по това време гласяха, че повода е младо гадже, завъртяло в мозъка на естрадната звезда и предизвикало ревнивост. Бързо артистът се ожени за повторно за хубавата Цветанка, само че скоро по-късно се разделиха с писмо. През предходната година в топ тематика се трансформира случката му със сервитьорката Веселина.

Млада  девойка раздели и началник Манчев с жена му, с която 18 години разделяха общ покрив.

Поп-фолк звездата Ивана е била седем години разграничена със брачна половинка си Валентин, преди да се разведат публично. И през това време, и по-късно, грозните подиуми били ежедневни. Ревност бележи разводът на Деси Слава. През 2005 година сватбата, която подвигна с Галин, се трансформира в едно от най-големите всемирски събития на годината. А като причина за разлъката двамата показаха взаимната си ревнивост.

Задушаване и непрекъснати подозрения разделят още Емилия и тогавашния й сътрудник Красимир. По-късно славата и се оказва проблеми и при връзката с предприемача Коко Динев от който има две деца. Най-тиражният слух при раздялата беше волята на избраника да му  върне всички дарове и бижута. Днес русокосата хала се носи на крилете  на любовта със законния си брачен партньор Жорж Башур.  Няма по какъв начин да не споменем, че Анелия също е била жена на Коко Динев.

В артистичната колегия един от най-шумните разводи се оказа този на артиста и режисьор Ники Илиев и дългогодишната му половинка Саня Борисова . Двама се разведох публично, а съгласно мълвата причина за това били прищевките на моделката. След раздялата Ники споделяше, че сред тях няма омраза, само че не това посочваха постъпките им в общественото пространство.

Още по-драматичен се оказа разводът на звездата от Народния спектакъл Валери Йорданов. Той се разведе след 13 години брак. Скандалът бе за настойничество над децата им. В момента и двамата с редуват в грижите за двете си момчета.  

Преди да се трансформира в най-известната българска фолк звезда от ромски генезис Софи Маринова е била женена. Тя не помни този факт с положително, не пази нито една фотография с някогашния си брачен партньор.   " Той три години не можа да събере пари да се оженим, а след това като  вдигнахме женитба, стартира да ме бие. Това беше повода  да се разведем “. споделя Софи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР